Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 3.000
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Rente 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%
Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
12-07-2019

Hvad er et minilån?

Minilån er lån med en kort løbetid, og beløbet, man kan låne hos Cashper, er på mellem 2.000 og 20.000 kr.

Den korte løbetid er ikke noget problem, hvis du har økonomi til at klare tilbagebetalingerne, men du skal tage i betragtning, at sådan et lån er noget dyrere i renter end et banklån, og at du ikke kan optage et nyt lån til at tilbagebetale det første med. Husk, at det koster penge at låne penge! Er din økonomi ikke til det, bør du ikke optage et Cashper lån med kautionist!

Minilån er hurtige lån med kort løbetid

Står du og har brug for et mindre beløb hurtigt, kan du låne penge, mens du streamer din yndlingsserie, for det er nemt, sikkert og hurtigt at ansøge om et Cashper lån med kautionist.

Du får pengene noget hurtigere online med et Cashper lån, end hvis du låner penge i banken. Løbetiden på et Cashper minilån er dog kun på mellem to måneder og et halv år, og du skal huske at tage højde for, at lånet skal tilbagebetales indenfor kort tid, og at renten er noget højere, end hvis du låner penge i banken.

Ansvarlig låntagning

Inden du anmoder om et lån, bør du læse betingelser og vilkår og sætte dig ind i, hvad der er af omkostninger på et Cashper minilån - på den måde undgår vi misforståelser. Forstår du ikke betingelserne, eller synes du, de er uklare, kan du skrive eller ringe til Cashper for at få dem uddybet, og du bør ikke ansøge om et lån, før du har forstået betingelserne fuldt ud.

Dansk lov kræver gennemsigtighed, og alle udbydere af finansielle produkter skal oplyse forbrugeren om potentielle omkostninger ved lånet, samt hvilke ekstraomkostningerne der løber på, hvis forbrugeren ikke kan opfylde sine betalingsforpligtelser. Cashper opfylder disse betingelser fuldt ud.

Ansøg om et minilån

Ofte kan du få lånet bevilget så hurtigt som på 10 minutter, og pengene går næsten lige så hurtigt ind på din konto. Udfyld ansøgningen via formularen her på siden, læn dig tilbage og vent på pengene! Minilån er ofte dyre end et lån fra banken, men desværre er det ofte ikke muligt at låne små beløb i banken med kort varsel. Derfor kan det være en god idé at optage et minilån, hvis du har brug for lidt ekstra penge her og nu og ved, at du har mulighed for at betale dem tilbage hurtigt.

For at ansøge skal du være myndig, være dansk statsborger, ikke være registreret i RKI, have et Nem-ID, og du kan ikke have et ikke-tilbagebetalt lån hos Cashper.

Hvor hurtigt har jeg pengene på min konto?

Pengene fra dit lån kan i princippet være på din konto i løbet af få timer. Anmoder du om et lån udenfor vores normale åbningstider, tager det naturligvis lidt længere tid, men du kan være sikker på, at vi behandler din ansøgning den følgende hverdag. Hos Cashper arbejder vi ofte om lørdagen, og du vil ofte modtage en mail om, at dine penge er bevilget, selvom du ansøger på en lørdag. Du skal bare være opmærksom på, at pengene først registreres på din bankkonto om mandagen, da bankerne ikke arbejder i weekenden.

Forespørg om Danmarks billigste lån med kautionist nu!

Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
Tilbage til bloggen