Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 3.000
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Rente 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%
Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
18-07-2019

Hurtig lån

Selvom der er en kort løbetid, og beløbet kun kan være på mellem 3.000 og 10.000 kr., er et kautionistlån en nem og praktisk løsning, hvis du står og mangler penge hurtigt.
Lån penge online

Det bliver mere og mere populært at optage lån. Derfor er der i dag også en masse udbydere af hurtige og nemme løsninger på lån. Men da det altid koster penge at optage et lån, er de mange omkostninger forbundet med de fleste hurtige lån i dag en stor ulempe for mange låntagere. Med Cashper kan du låne op til 10.000 kr. til en lav rente og få beløbet overført til din bankkonto på under en time. Løbetiden på lånet spiller heller ikke nogen rolle i forhold til omkostninger, hvilket gør Cashper lån den perfekte løsning til enhver finansiering.

Hvad er et hurtig kautionist lån hos Cashper?

Hurtige lån blev før i tiden kaldet for SMS lån, da man dengang faktisk søgte om lånet via SMS. Det kan man ikke mere, da vores teknologi har udviklet sig, og i dag foregår et lån via computer, tablet eller smartphone i stedet for SMS. Dette gør låneprocessen langt nemmere og mere overskuelig. Du finder vores låneberegner til Cashpers lån på startsiden, hvor du nemt kan indstille dit fremtidige låns løbetid eller dit valgte lånebeløb, og derved se, hvad det i sidste ende kommer til at koste dig.

Hvad er fordelen ved at tage et hurtig kautionist lån med Cashper-lån?

Et hurtig kautionist lån med Cashper er små beløb der lånes i korte perioder. Hos Cashper kan du nemt via din computer eller smartphone se præcist, hvad et lån vil koste dig. Med slideren i venstre side af startsiden kan du trække lånebeløbet og løbetiden frem og tilbage, og med det samme se hvilke omkostninger, der er forbundet med lånet. Denne funktion kan du bruge til at se, om du har råd til dit ønskede lån. Du kan også vende beregningen om, hvis du ved præcist hvor meget, du har råd til, ved at flytte slideren indtil du rammer disse omkostninger, og dermed ser lånebeløbet du kan optage.

Da nutidens hurtig kautionist lån er koblet til NemID, kan du nu godkende et lånetilbud med det samme, og få udbetalt lånet efter bare 60 minutter. Det kunne ikke lade sig gøre med de gamle SMS lån, da en låneaftale krævede en fysisk underskrift, som skulle sendes med posten. Derudover er det en fordel for de fleste låntagere i dag at kunne se de præcise udgifter, hvor høje renterne er, og hvor mange gebyrer, der er på lånet. Hele denne proces var meget uoverskuelig dengang man ansøgte om lån via SMS. Desuden havde man ikke NemID, så man kunne ikke godkende lånet med det samme. Så selvom SMS-lånet var i kategorien med hurtige lån, var det fortsat besværligt i forhold til mulighederne, vi har i dag.

Cashper - benyttes allerede af over 300.000 kunder i Europa

Med en gennemsnitlig henvisningsrate på over 98% og en servicevurdering på 4,7 point (af maksimalt 5,0), er Cashper den bedste og billigste bankgodkendte udbyder af minikredit i Tyskland baseret på tusindvis af brugeranmeldelser. Vi er overbeviste om, at vi kan nå samme høje kundetilfredshed i Danmark, som vi oplever i Tyskland, Spanien, Frankrig og Østrig.

Kontakt os i dag, hvis du synes om vores lånetilbud, få dit lån godkendt og pengene overført inden for en time.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
Tilbage til bloggen