Cashper

Om Cashper

Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 3.000
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Rente 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%

Vores fordele

  • Nemt og sikkert
  • Hurtig svartid
  • Simpelt at ansøge

Om os

Hos Cashper.dk forstår vi, at livet kan være uforudsigeligt, og at du kan have brug for økonomisk hjælp. Vi tilbyder lån med eller uden kautionist op til 20.000 kroner, som tilbagebetales over en periode på 6 måneder. Ansøgningsprocessen er nem, du kan ansøge online og invitere din kautionist til at gøre det samme, I vil begge have adgang til ansøgningen med separate profiler.

Som en del af en af Europas førende banker for nødlån er vi forpligtet til at yde hurtig og pålidelig service. Vores brug af automatiserede valideringsværktøjer og lave krav til dig og din kautionist giver mulighed for hurtig godkendelse af lånet.

Vi er en del af Novum Bank Ltd, en banktilsynsmyndighed med hovedkontor på Malta, og vi er dedikeret til at levere hurtig service og bevare fortroligheden for vores kunder. Det er derfor, at tusindvis af vores kunder stoler på os og nyder godt af vores produkter. Lad ikke uventede udgifter tage dig på sengen, ansøg om et lån hos os i dag!

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid glade for at hjælpe.