Cashper

Oplysninger om Instantor

Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 3.000
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Rente 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%

Hvilket værktøj bruger vi?

Vi benytter os af Instantor, som er et selskab etableret i Sverige. Det gør det muligt for kunden at validere deres identitet uden at skulle sende dokumentation, få en reel økonomisk analyse og fremskynde procedure, når der anmodes om kredit.

Hvordan virker det?

Takket være dette værktøj kan vi fremskynde godkendelsesprocessen. Det fungerer ganske enkelt ved at sammenligne og kontrollere dataene i din bank. Du skal kun logge ind, hvorefter den nødvendige gennemgang for ansøgningen foretages automatisk. Login skal ske med de samme data fra din bank og vil blive udført via et avanceret sikkerhedssystem (SSL, krypteret af VeriSign og Trust-e-kryptering). Når processen er færdig, bliver dine data automatisk slettet.

Er der nogen der kan se hvad der står på min konto?

Nej, dataene er fortrolige og ingen vil kunne se din dine data. Hverken vores tredjepartnere eller deres medarbejdere kan se fortrolige data på din konto?

Kan I se min adgangskode til min bank?

Nej, vi kan kun se de nødvendige data for lånet, hverken mere eller mindre. Desuden genkender eller registreres dine adgangsdata ikke på hjemmesiden til din netbank, så det er ikke muligt at få adgang til dem.

Er der risiko for at mine penge bliver overført fra min konto?

Nej, husk, at vi kun har adgang til de data, der er nødvendige for lånet. Hverken vi eller vores tredjepartnere kan manipulere din konto eller overføre penge fra den til en anden konto. Værktøjet – Instantor – tilbyder samme garanti og sikkerhed, som du har, når du opretter forbindelse til din netbank hjemmefra.

Hvor lang tid tager identifikations - eller analyseprocessen?

Det afhænger af din bank, men ofte kun få sekunder. Nogle banker udfører denne type processer langsommere og derfor kan disse dataanalyseprocesser tage lidt længere tid.

Er det et sikkert værktøj? Kan I filtrere mine oplysninger?

Som vi allerede har nævnt, er vores valideringsværktøj krypteret ved hjælp af SSL (Secure Connection Layer), hvilket betyder, at hverken tredjepartnere eller deres medarbejderne kan få adgang til dine data. På den anden side har vores tredjepartnere også Trust-e-beskyttelse, der garanterer det højeste beskyttelsesniveau. Derfor kan dine oplysninger ikke filtreres.