Cashper

Om Cashper

Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 3.000
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Rente 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%

Din venlige financerer

  • Enkelt: behandling med kun 3 trin
  • Hastighed: 10 minutters respons
  • Forpligtelse og 100% sikkerhed

Din økonomiske ven

Cashper.dk er din online udbyder af kautionist lån. Vi behandler lån med kautionist op til 10.000 kr., som tilbagebetales over en periode på 6 måneder. Du kan nemt ansøge online og invitere din garant til at gøre det samme. I har begge adgang til din ansøgning med en separat profil. Ingen kreditvurdering er nødvendig, ingen gebyrer, kun en overkommelig månedlig betaling.

Cashper.dk er en del af en af de førende banker for nødkreditter i Europa. På grund af ændringen i lovgivningen i Danmark starter vi med kautionist lån. Dette økonomiske produkt er kendetegnet ved den tillid, vi har til dig og din kautionist. Vi mener, at din familie og dine venner kender dig bedst, og at du nemt kan tilbagebetale lånet. Vores ansøgning fungerer med automatiske valideringsværktøjer som Instantor og med få krav til dig og din kautionist kan vi nemt give dig et lån på kort tid.

Vi ønsker at tilbyde lån til det bredeste spektrum af befolkningen og her hjælper lån med garant. Muligheden for at optage et lån, selvom du har en lav indkomst bliver langt højere når du har en garant på dit lån og det giver os mulighed for at være en finansiel støtte, som du kan læne dig op af, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vi er Cashper, en af Europas førende online banker, der tilhører Novum Bank LTD, en bankregulator, hvis hovedkontor er på Malta.

Vi bestræber os altid på at levere hurtig service, og at vores kunder, sikkert og nemt, modtager deres penge så hurtigt som muligt. Det er netop på grund af vores engagement og fortrolighed, at tusinder af vores kunder nyder godt af vores produkter og gør os til din økonomiske ven.

Eksperter i online-lån

Efter adskillige år i sektoren har vi optimeret vores kreditvurderingssystemer takket være øget automatisering for at give det mest fleksible svar, som web- og finansieringsteknologien tillader.

Inden for online-handel er en hurtig online-kredit en almindelig service, som værdsættes af forbrugerne, da disse lån hjælper dem med at løse specifikke likviditetsproblemer: såsom ubetalte fakturaer, månedlige tilbagebetalinger, lejehjælp eller finansiering af bil. Dette gælder også for dem, der kan lide at forkæle sig selv med en weekendferie eller pludselig får uforudsete udgifter. Som et ekstra sikkerhedsnet for vores kunder samarbejder vi med kautionister: familie eller venner, der kan hjælpe dig, hvis du ikke kan betale dit lån tilbage.