Om Cashper

Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 1.450
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Gebyr 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%

Din venlige financerer

  • Enkelt: behandling med kun 3 trin
  • Hastighed: 10 minutters respons
  • Forpligtelse og 100% sikkerhed

Din økonomiske ven

Cashper.dk er din online udbyder for at få hurtige penge. Vi behandler lån fra 2.000 kr. til 20.000 kr. som kan afdrages i en periode fra 4 måneder, for at hjælpe dig med uforudsete omkostninger på kort og mellemlang sigt.

Vi er en af de førende banker af akut kreditter. Dette finansielle produkt er kendetegnet ved et beløb, der ikke er meget højt (fra 2.000 til 20.000 kr.) og hastigheden af dets behandling. Brugen af automatiske valideringsværktøjer som Instantor og få krav til vores ansøgere giver os mulighed for at yde et lån indenfor en kort tid.

Vores engagement i at kreditere befolkningens bredest spektrum giver os mulighed for at acceptere alle som vores kunde. Muligheden for at ansøge om et lån selvom man har en lav indkomst, gør det muligt for vores kunder at have en finansieringslinje, som de kan vende om de har brug for det, da de traditionelle formler til opnåelse af presserende penge normalt forbydes.

Vi er Cashper, en af Europa's førende Online Bank, som tilhører Novum Bank LTD, en bankregulator, hvis hovedkontor ligger på Malta.

Vi stræber altid på at yde en hurtig service og på at vores kunder, sikkert og nemt, får udbetalt deres penge så hurtigt så muligt. Det er netop på grund af vores engagement og fortrolighed, at tusindvis af vores kunder nyder vores produkter og gør os til din økonomiske ven.

Experter i online-lån

Efter flere år inden for sektoren har vi optimeret vores kreditgivende systemer ved at hæve niveauet af automatisering for at give det mest fleksible svar, som web- og finansteknologi tillader.

Inden for elektronisk handel er de akutte online kreditter en sædvanlig service og anerkendt af forbrugerne, der hjælper dem med at løse specifikke likviditetsproblemer: såsom ubetalte fakturaer, månedlige afdrag af realkreditlån, hjælp til husleje, skoleudgifter eller finansiering til køretøjer. Det gælder også for dem som kan lide at forkæle sig selv med et weekendophold eller foretage punktlige køb. Under alle omstændigheder skal du huske at du skal tilbagebetale lånet til den dato, som blev besluttet under låneaftalen.