Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 1.450
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Gebyr 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%
Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
12-07-2019

Lån penge online - det er nemt og sikkert

Selvom der er en kort løbetid, og beløbet kun kan være på mellem 2.000 og 20.000 kr., er et minilån en nem og praktisk løsning, hvis du står og mangler hurtige penge.
Lån penge online

Det er noget hurtigere at få et lån hos os end at få et banklån, og vi stiller knap så mange spørgsmål. Har du blot et NemID, et bevis på hvad du tjener, et dansk statsborgerskab og er over 18 år, kan vi bevilge lånet på under fem minutter.

Det koster penge at låne penge! Cashper lån har en kort løbetid, så husk at være opmærksom på, at du skal betale lånet tilbage på to til seks måneder, når du låner penge hos os. Dette er en af de største forskelle på et banklån og et online lån. Vi bevilger hurtige lån og kræver til gengæld af dig, at du betaler pengene hurtigt tilbage.

Lån penge online: Sådan søger du

Vi giver adgang til mindre lånebeløb til et bredt spektrum af kunder på rekordtid. Hos os er vi glade for at kunne hjælpe vore kunder med at løse deres likviditetsproblemer, og det er hurtigt, nemt og ukompliceret at låne penge hos os. I modsætning til din bank er vores godkendelse hurtig og effektiv, og du skal ikke gå og vente i flere uger på at få de penge, du behøver.

Det er ikke altid nemt at få et lån igennem i banken, og lange procedurer i din bank gør, at dit lån måske ikke når at gå igennem til den dag, du har behov for at have pengene i hånden. Hos os kan du ansøge online, og opfylder du vores betingelser for et lån, bevilger vi dig pengene på nærmest ingen tid: Udfyld ansøgningen, scan de nødvendige dokumenter og send dem til os, vent på godkendelsen og modtag dine penge. Nemmere, hurtigere og mindre problemfyldt bliver det ikke!

Cashper er din økonomiske ven, og hos os kan du låne penge online med blot et par enkelte klik!

Hvem er vi?

Vi er en af Europas førende onlinebanker, og er en del af Novum Bank LTD, der har hovedkontor på Malta. Vi opererer allerede i Tyskland, Spanien, Frankrig og Østrig, og vi er eksperter i online minilån. Ønsker du at læse anmeldelser af os, kan du blandt andet finde dem på Trustpilot og Financer.com, hvor vi både får ros for den hurtige låneansøgning, vores professionelle kunderådgivere og vores generelle service.

Husk at læse vores betingelser og vilkår og sætte dig grundigt ind i, hvad vi kræver af dig, for at du kan låne penge hos os.

Ansøg om et lån

  • Et minilån er et lån med kort løbetid
  • Ansøg og lån penge, hvis du er myndig, har et NemID, en fast indtægt og er dansk statsborger
  • Er du registreret i RKI, kan du ikke låne penge hos os
  • Udfyld formularen og vedsend nødvendige dokumenter
  • Vent på vores godkendelse og dine penge

Ansøg om Danmarks hurtigste og billigste lån her!

Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
Tilbage til bloggen