Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 3.000
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Rente 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%
Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
12-07-2019

Lån penge online - det er nemt og sikkert

Selvom løbetiden er kort, og lånebeløbet kun kan være på mellem 3.000 og 20.000 kr., er et kautionistlån en nem og praktisk løsning, hvis du står og mangler hurtige penge
Lån penge online

Det er meget hurtigere at få et lån hos os end at få et banklån, og vi stiller knap så mange spørgsmål. Har du blot et NemID, et bevis på, hvad du tjener, dansk statsborgerskab og er over 18 år, kan vi bevilge lånet på under fem minutter.

Lån penge online med kautionist: Sådan søger du

Vi giver adgang til mindre lånebeløb til et bredt udvalg af kunder på rekordtid. Hos os er vi glade for at kunne hjælpe vores kunder med at løse deres likviditetsproblemer, og det er hurtigt, nemt og ukompliceret at låne penge hos os. I modsætning til din bank er vores godkendelse hurtig og effektiv, og du skal ikke gå og vente i flere uger på at få de penge, du har brug for.

Det er ikke altid nemt at få et lån gennem banken, og lange procedurer med din bank gør, at du måske ikke når at få lånet til tiden. Hos os kan du ansøge online, og hvis du og din kautionist opfylder vores lånebetingelser, giver vi dig pengene på kort tid: udfyld ansøgningen, scan de nødvendige dokumenter, og send dem til os. Vent derefter på godkendelsen, og modtag dine penge. Det bliver ikke lettere, hurtigere og mere effektivt!

Cashper er din økonomiske ven, og hos os kan du låne penge online med blot et par enkelte klik!

Hvem er vi?

Vi er en af Europas førende onlinebanker. Vi er en del af Novum Bank LTD, der har hovedkontor på Malta. Vi opererer allerede i Tyskland, Spanien, Frankrig og Østrig, og vi er eksperter i online minilån. Ønsker du at læse anmeldelser af os, kan du blandt andet finde dem på Trustpilot og Financer.com, hvor vi både får ros for den hurtige låneansøgning, vores professionelle kunderådgivere og vores generelle service.

Husk at læse vores vilkår og betingelser, og sæt dig grundigt ind i, hvad vi kræver af dig, for at du kan låne penge hos os.

Ansøg om et lån

  • Et kautionistlån er et lån med kort løbetid
  • Ansøg og lån penge, hvis du er myndig, har et NemID, en fast indtægt og er dansk statsborger
  • Er du registreret i RKI, kan du ikke låne penge hos os
  • Udfyld ansøgningen
  • Vent på vores godkendelse og dine penge

Ansøg om Danmarks hurtigste og billigste lån her!

Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
Tilbage til bloggen