Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 3.000
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Rente 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%

Vores fordele

  • Nemt og sikkert
  • Hurtig svartid
  • Simpelt at ansøge
På grund af ændring i lovgivningen vedrørende hurtige lån, vil Novum Bank Limited stoppe med at tilbyde afbetalingslån i Danmark fra 1. juli.
I stedet begynder vi at tilbyde kautionistlån på op til 10.000 kr i 6 måneder.

Hvad er et kautionist lån?

Kautionistlån er en mulighed for dig, hvis ansøgning om et standardlån er blevet afvist. Ved at have en anden som garant har du mulighed for at få et lån.

Hvad er en kautionist?

En garant er en, der kender dig og som har tillid til dig. En person, der accepterer at foretage dine månedlige betalinger, hvis du af en eller anden grund ikke kan gøre det selv.
På grund af den tillid vi har til kautionister, vil vi ikke se på din kredithistorik. Da vi mener, at dine vener eller familiemedlemmer kender dig bedst og ved, at du er pålidelig.

Hvordan fungerer det?

Ansøg om dit kautionist lån via vores hjemmeside. Vælg et beløb samt lånets varighed. Udfyld dine oplysninger og send ansøgningen til os. Når din ansøgning er behandlet, opretter vi et unikt link, som du kan dele med din kautionist. Det eneste personen skal gøre, er at klikke på linket og registrere sig online. Når din kautionist accepteres, modtager I begge alle oplysninger omkring dit lån.

Jeg har allerede et lån hos Cashper, hvad skal jeg gøre?

Når du stadig har et lån hos os, ændres intet. Når lånet er tilbagebetalt, kan du ansøge om vores nye kautionist produkt. Eksisterende kunder kan ansøge om det nye kautionist produkt via deres brugerprofil.

For mere information:

Ønsker du at vide mere om vores nye produkt? Besøg cashper.dk/right/terms for mere detaljerede oplysninger eller kontakt os på info@cashper.dk