Kautionist lån op til 20.000 kr.

Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 3.000
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Rente 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%
Sikker dataoverførsel via SSL-kryptering

24,31% samlede omkostninger i procent

Eksempel: Rentesatsen er fast. For et lån på 3.000 kr. med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 21,96%. De samlede omkostninger i procent er 24,31%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3195,06 kr. Månedlig betaling: 533 kr. pr. måned i 6 måneder.

Minimum tilbagebetalingstid 6 måneder
Maksimal tilbagebetalingstid 6 måneder
Minimum ÅOP (APR): 24,31%
Maksimal ÅOP (APR):24,31%

Hvordan virker det?

Ansøg online - det tager kun 5 minutter.

Vi sender et unikt link til dig og din kautionist, som I skal bruge til at registrere jer.

Så snart vi har alt, hvad vi skal bruge fra begge parter, udbetaler vi dit lån.

Hvad er en kautionist?

Vi er Cashper, og vi er en førende udbyder af lån i Europa. Hvis du leder efter et ligetil og problemfrit lån fra en betroet långiver, er du kommet til det rette sted.

Du kan låne op til 20.000 kr. med kautionist. Ingen kreditværdighed nødvendig, ingen gebyrer, kun en overkommelig månedlig betaling.

Hvad er et lån med kautionist?

I modsætning til mange andre långivere tror vi, at hvis en ven eller et familiemedlem har tillid til, at du kan tilbagebetale et lån, så har vi det også. At have en kautionist til et lån, giver os mulighed for at hjælpe dig, selvom du ikke har den bedste kreditscore, så længe du har råd til de månedlige tilbagebetalinger, og der er en, som vil kautionere for dit lån. Så et kautionistlån er det tillidsbaserede udlån.

Hvad er en kautionist?

En kautionist er en, der kender dig, og som har tillid til dig. En person, der accepterer at foretage dine månedlige betalinger, hvis du af en eller anden grund ikke kan klare det selv. Kautionisten for dit lån skal være mindst 30 år og have en god kredithistorik. Da det er din kautionists ansvar at foretage de månedlige tilbagebetalinger, hvis du undlader at gøre det, skal vi være sikre på, at kautionisten har råd til det. Dette betyder, at vi kun godkender kautionister, der har nok penge til at dække de månedlige tilbagebetalinger af lånet, hvis det bliver nødvendigt, samt til at leve deres liv som hidtil.

Hvorfor har jeg brug for en kautionist?

Nogle personer kan have svært ved at låne penge på grund af tidligere begivenheder. Her kan vores lån være en hjælp. Vi baserer vores udlånsbeslutninger på tillid. Vi tror ikke på, at upersonlige kreditvurderinger skal fortælle os, om du er pålidelig eller ej. Vi foretrækker, at dine venner og familie fortæller os, at vi kan stole på dig, og at de med glæde vil bakke dig op .

Hvem kan være kautionist?

En kautionist for et lån skal være en, der kender dig virkelig godt og en du er tryg ved at tale med om din økonomi. At være kautionist for et lån er et stort engagement, og det er vigtigt, at I begge forstår og er godt tilpas med det, der forventes af dig, når du accepterer at tage lånet. Familie og venner er de bedste valg, men enhver kan være din kaution; det handler om at finde nogen, der med glæde vil hjælpe dig.

At finde den ideelle person til at være kaution for et lån er lettere, end du måske tror - bare sørg for, at det er en person, der opfylder følgende kriterier:

  • Bosiddende i Danmark og fast bopæl.
  • Ikke registreret i RKI.
  • Kautionisten skal min. være 30 år.
  • Have en stabil indkomst indenfor de seneste 11 måneder. Her godkendes 14-dags lønnede eller selvstændige ikke.
  • En månedlig indkomst på min. 10.000 kr.
  • Ingen udstående gæld hos os.
  • Ikke dele bankkonto med ansøgeren.

Hvad vil I spørge min kautionist om?

Når du har afsluttet din 5-minutters ansøgning, skal din kautionist udfylder sin del. Vi sender dig et link, som du kan sende til din kautionist, som så kan udfylde sin del, når vedkommende har tid.

Din kautionist skal derefter fortælle os lidt om sig selv (navn, adresse, fødselsdato). Når det er udfyldt, skal aftalen underskrives elektronisk. Vi giver øjeblikkelig besked om, hvorvidt de har opfyldt de indledende kautionistkriterier.

Hvordan underskriver min kautionist formularerne?

Når du har underskrevet lånaftalen sender vi en sms og en e-mail, som din kautionist skal bruge. Ved at følge linket kommer din kautionist til kautionistaftalen.

Se vores anmeldelser

Contact

Vores kunderådgivere sidder klar til at hjælpe dig.
Mandag-fredag: 08.00-17.30 og lørdag kl. 09.00-15.00

+45 78 72 92 57 Har du spørgsmål til din låneansøgning, kontakt os på e-mail: info@cashper.dk Er du allerede kunde og har brug for hjælp til at afvikle din gæld?
Kontakt vores indfrielsesafdeling på e-mail:
indsamling@cashper.dk E-mail-henvendelser bliver normalt besvaret inden for 24 timer.