Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 3.000
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Rente 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%
Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
13-08-2019

Kautionist lån

Cashper hjælper dig med at dække uforudsete omkostninger. Få mellem 3.000 og 10.000 kr udbetalt direkte på din bankkonto på mindre end 1 time. Lån med kautionist tilbydes altid med en gunstig rente, så du har mulighed for at tilpasse lånet til din økonomiske situation.
Uopsættelige lån

Livet er fuld af uforudsete ting, og det kan være vanskeligt at finde penge til alle slags udgifter, du støder på undervejs. Derfor har Cashper løsningen på problemet ved at tilbyde dig et lån vha kautionist, som du modtager direkte på din bankkonto inden for en time. Med et lån hos os får du mere ro i din økonomi da du vil kunne dække de omkostninger og udgifter, du ikke forventede.

Vi er professionelle og kan tilbyde dig sikre og lette kautionist lån, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Vi kan gøre det, fordi Cashper-lån er meget succesrige i Europa, hvor tusinder af tilfredse kunder i Tyskland, Østrig, Frankrig og Spanien deler de samme succesrige erfaringer med Cashper-lån. Dette har ført til topplaceringer i Banking Check Award i konkurrencen om kundetilfredshed.

Er jeg egnet til et kautionist lån hos Cashper?

Vi gør en stor dyd ud af, at kunne levere kautionist lån lån til så mange forskellige personer som muligt. Vi forlanger derfor ikke, at du er i arbejde. Det betyder, at langt flere danskere har mulighed for at nyde godt af vores lånetilbud. Dette gør os unikke i forhold til andre danske lånudbydere, da de ofte kræver, at man har et fast arbejde med en fast indtægt, når man optager et lån.

For at kunne optage et kautionist lån hos Cashper, skal du leve op til følgende fem krav:

  • Du skal være fyldt 18 år
  • Din folkeregisteradresse skal være i Danmark
  • Du skal have et dansk telefonnummer
  • Du skal have adgang til en dansk bankkonto
  • Du skal have en stabil økonomi med minimal gæld

Hvad er ansøgningsproceduren for kautionist lån hos Cashper?

Ansøgningsprocessen for kautionist lån i Danmark med Cashper lyder som følger:

  1. Benyt vores online lommeregner, så du kan vælge lige præcis det beløb, du ønsker dig og den afdragsperiode, der passer dit aktuelle behov bedst. Derefter kan du nederst i lommeregneren se det beløb, du kommer til at betale hver måned.
  2. Når du har valgt det beløb, som du gerne vil låne, skal du klikke på "Ansøg". Herefter skal du udfylde en enkelt formular, så vi kan behandle din ansøgning.
  3. Til slut bliver din ansøgning godkendt ved hjælp af vores valideringsværktøj. Ved hjælp af disse værktøjer har vi mulighed for at tjekke dine personlige og økonomiske data uden papirarbejde, så du hurtigt kan få et lån.
  4. Underskriv derefter aftalen med dit NemID og inviter din kautionist. Når kautionisten også er godkendt og aftalen er underskrevet, modtager du pengene på din konto.

Godkendes din ansøgning om et kautionist lån hos Cashper, vil pengene blive udbetalt direkte til din bankkonto inden for 1 time. Der er selvfølgelig omkostninger forbundet med vores kautionist lån, og vi beder dig derfor om, at du forholder dig til, om lånet er realistisk i forhold til din økonomiske situation.

Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
Tilbage til bloggen