Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 3.000
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Rente 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%
Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
01-08-2019

Hvad er et online lån?

Online lån med kautionist fungerer som en slags kassekredit. Det er nemt og uproblematisk at ansøge om et online lån hos os. Du skal blot igennem nogle få enkle skridt for at sende ansøgningen afsted, og så kan du læne dig tilbage og vente på en godkendelse og dine penge. Du kan ikke låne store pengebeløb online, men du kan låne et beløb, der kan dække et midlertidigt behov, og du kan låne pengene væsentligt hurtigere, end hvis du henvender dig i din bank.
Lån penge online

Cashper er en online pengeudlåner, der allerede opererer i flere europæiske lande. Beløbet, du kan låne, er på mellem 3.000 og 10.000 kr, og du skal tilbagebetale lånet på mellem 3 og 6 måneder. Vi kræver, at du og din kautionist er myndige, har et NemID, ikke er registreret i RKI, og at I er danske statsborgere. Opfylder du disse betingelser, kan du regne med, at Cashper vil hjælpe dig, hvis vi vurderer, at du vil være i stand til at tilbagebetale lånet indenfor den fastsatte tid. Husk, du kan ikke låne pengene, hvis du allerede har et uafsluttet lån hos os.

Vi du læse anmeldelser om os, kan du se mere på Trustpilot.

Lån hurtige penge online med kautionist

Selvom beløbet kun kan være på mellem 3.000 og 10.000 kr, og løbetiden er forholdsvis kort, er et online lån en nem og praktisk løsning for dig, der har et likvidtetsproblem lige her og nu, og ved, at du har mulighed for at tilbagebetale lånet indenfor kort tid. Med et online lån hos os får du din kredit vurderet hurtigt og effektivt, og kan have pengene på din bankkonto i løbet af næsten ingen tid. Det er meget hurtigere at få et Cashper lån med kautionist end et banklån. I banken er behandlingstiden på et lån ofte lang, og det hjælper dig ikke, hvis du har en regning, der skal betales, et barn, der skal på sprogskole i sommerferien, et weekendophold, som du mangler lommepenge til osv. Vi hjælper dig gerne i disse situationer og spørger ikke, hvad du skal bruge pengene til!

Lån penge online med kautionist med få og enkle skridt

Ofte vil du få lånet bevilget på blot 10 minutter, hvis du opfylder vores betingelser, og pengene går også hurtigt ind på din bankkonto. Du skal blot igennem nogle få skridt for at få din kredit vurderet og modtage dit lån. Vi arbejder om lørdagen, men det gør bankerne ikke, så ansøger du om et lån i weekenden, skal du ikke forvente at kunne have pengene på din konto før den næste hverdag.

  • Læs vilkårene og betingelserne, inden du indsender ansøgningsskemaet
  • Få en grundig forståelse af lånets omkostninger
  • Forstå de ekstra omkostninger, hvis du ikke overholder dine betalingsforpligtelser
  • Indsend ansøgningsskema
  • Vent på godkendelse
  • Inviter din kautionist
  • Vent på godkendelse
  • Modtag dine penge
  • Start med tilbagebetalingen

Ansøg om Danmarks bedste online lån med kautionist nu!

Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
Tilbage til bloggen