Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 1.450
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Gebyr 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%
Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
01-08-2019

Hvad er et online lån?

Selvom der er en kort løbetid, og beløbet kun kan være på mellem 2.000 og 20.000 kr., er et minilån en nem og praktisk løsning, hvis du står og mangler hurtige penge.
Lån penge online

Online lån kaldes også minilån, har en kort løbetid og fungerer som en slags kassekredit. Det er nemt og uproblematisk at ansøge om et online lån hos os. Du skal blot igennem nogle få, enkle skridt for at sende ansøgningen afsted, og så kan du læne dig tilbage og vente på en godkendelse og dine penge. Du kan ikke låne store pengebeløb online, men du kan låne et beløb, der kan dække et midlertidigt behov, og du kan låne pengene væsentligt hurtigere, end hvis du henvender dig i din bank.

Cashper er en online pengeudlåner, der allerede opererer i flere europæiske lande. Beløbet, du kan låne, er på mellem 2.000 og 20.000 DKK, og du skal tilbagebetale lånet på mellem 60 og 180 dage. Vi kræver, at du er myndig, har et NemID, ikke er registreret i RKI, og at du er dansk statsborger. Opfylder du disse betingelser, kan du regne med, at Cashper vil hjælpe dig, hvis vi vurderer, at du vil være i stand til at tilbagebetale lånet indenfor den fastsatte tid. Husk, du kan ikke låne pengene, hvis du allerede har et løbende lån hos os.

Vi du læse anmeldelser om os, kan du se mere på Trustpilot.

Lån hurtige penge online

Selvom beløbet kun kan være på mellem 2.000 og 20.000 DKK, og løbetiden er forholdsvis kort, er et online lån en nemt og praktisk løsning for dig, der har et likvidtetsproblem lige her og nu, og ved, at du har mulighed for at tilbagebetale lånet indenfor kort tid. Ved et online lån hos os får du din kredit vurderet hurtigt og effektivt, og kan have pengene på din bankkonto i løbet af næsten ingen tid. Det er meget hurtigere at få et Cashper lån end et banklån. I banken er behandlingstiden på et lån ofte lang, og det hjælper dig ikke, hvis du har en regning, der skal betales, et barn, der skal på sprogskole i sommerferien, et weekendophold, som du mangler lommepenge til etc. Vi hjælper dig gerne i disse situationer og spørger ikke, hvad du skal bruge pengene til!

Lån penge online med få og enkle skridt

Ofte vil du få pengene bevilget på blot 10 minutter, hvis du opfylder vores betingelser, og pengene går også hurtigt ind på din bankkonto. Du skal blot igennem nogle få skridt for at få din kredit vurderet og modtage dit lån. Vi arbejder om lørdagen, men det gør bankerne ikke, så ansøger du om et lån i weekenden, skal du ikke forvente at kunne have pengene på din konto før den næste hverdag.

  • Anmod om et lån ved at udfylde spørgeskemaet
  • Læs betingelser og vilkår, inden du sender ansøgningsskemaet
  • Sæt dig grundigt ind i hvad der er af omkostninger på lånet
  • Forstå hvad der er af ekstraomkostninger, hvis du ikke overholder betalingsforpligtelserne
  • Indsend spørgeskemaet
  • Vent på godkendelse
  • Modtag dine penge
  • Begynd tilbagebetalingen

Ansøg om Danmarks bedste online lån nu!

Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
Tilbage til bloggen