Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 3.000
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Rente 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%
Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
11-11-2019

Lån penge hurtigt vha. en kautionist

Leder du efter et fornuftigt lån, der udbetales med det samme? For et par år siden måtte du vente flere dage på at få et lån, men det fornyede Cashper kautionistlån er anderledes.
Strakslån

For at få udbetalt dine penge med det samme, skal du finde en udbyder, hvor hurtig udbetaling er en del af deres lånetilbud. Dette er ikke muligt for alle långivere. Hos Cashper forsøger vi at hjælpe dig så hurtigt som muligt. Bare log ind med NemID, så finder vi alle de oplysninger, vi har brug for. Da ansøgningen er enkel, udbetales dit lån hurtigere. Vi behandler alle dine personlige oplysninger fortroligt.

Hvad kræver det at få et lån udbetalt med det samme?

Brug følgende 4 tips til at få dit lån udbetalt så hurtigt som muligt:

1. Find den rigtige udbyder

For at få udbetalt dine penge med det samme, skal du finde en udbyder, hvor hurtig udbetaling er en del af deres lånetilbud. Dette er ikke muligt for alle långivere. Hos Cashper forsøger vi at hjælpe dig så hurtigt som muligt. Bare log ind med NemID, så finder vi alle de oplysninger, vi har brug for. Da ansøgningen er enkel, betales dit lån hurtigere. Vi behandler alle dine personlige oplysninger fortroligt.

2. Indsend din ansøgning indenfor åbningstiden

For at modtage dit lån så hurtigt som muligt er det bedst at registrere dig inden for åbningstiden. Cashper er åben fra mandag til fredag fra kl. 09: 00-17: 00. Hvis du tilmelder dig med andre udbydere, kan det samme gælde! Åbningstider er ikke nødvendigvis vigtige for udbydere, der ikke behandler låneansøgninger manuelt.

3. Tag lånet online

Det kan tage et stykke tid at få godkendelse fra banken, men et online lån er hurtigt og let. Vi har gjort processen så enkel, at den kun tager et par minutter. Du er ofte nødt til at foretage telefonopkald i banken og måske tale med din bankrådgiver. Det kan du slippe for, når du optager lånet online. Dette sparer dig tid, når du ansøger, men også når du godkender ansøgningen. I banken tager det ofte flere dage at få et lån udbetalt.

4. Opfyld långiverens krav

For at få dit lån udbetalt øjeblikkeligt, skal du naturligvis være opfylde kravene for at kunne at tage lånet. Kontroller derfor kravene omhyggeligt, inden du ansøger. Sørg også for, at du har en kautionist, hvis dette er nødvendigt. Dette sparer dig tid, fordi du har alle de nødvendige oplysninger til rådighed, når du afslutter din ansøgning.

Fordele ved strakslån hos Cashper

  • Du kan bruge pengene med det samme
  • Takket være kautionist kan du søge uden problemer
  • Nem og hurtig anvendelse
  • Vi spørger ikke, hvad pengene skal bruges tilMere end 300.000 kunder har allerede brugt Cashper i Europa
  • Vi har erfaring med lån siden 2014

Spørgsmål og svar om hurtigt udbetaling af lån

Hvor hurtig er en straksudbetaling?

Når din ansøgning og kautionist er godkendt, tager det op til 1-2 timer, før du har pengene på din konto.

Hvordan kan jeg fremskynde processen?

Vær klar til at underskrive med NemID, så snart du er godkendt. Det tager normalt ikke mere end 10 minutter at blive godkendt, hvis du ansøger indenfor vores åbningstid.

Kan alle få et lån straks?

For at blive taget i betragtning til lånet skal du opfylde vores krav. Du skal være mindst 18 år gammel, have dansk CPR-nummer og have folkeregisteradresse i Danmark, og så må du ikke være registreret i RKI. Opfylder du disse krav og har du en positiv kreditvurdering, kan du få dit lån!

Hvilken type lån får jeg?

Hos Cashper tilbyder vi et lån ved hjælp af kautionist. Det mulige lånebeløb er 20.000 kr., og løbetid er normalt 6 måneder.

Lån penge straks hos Cashper.

Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
Tilbage til bloggen