Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 1.450
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Gebyr 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%
Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
11-11-2019

Lån med straks udbetaling

Leder du efter et lån, der udbetales straks? For blot få år siden, var man nødt til at vente i flere dage for at få lån udbetalt, men med et Cashper lån er det anderledes.
Strakslån
Traditionelt set, har det været en længere proces at blive godkendt til et lån. Men med internettet, økonomisk vækst og hård konkurrence på lånemarkedet, er det blevet både nemmere og hurtigere. Lad os udforske hvordan du kan låne penge straks.

Hvad kræver det at få et lån udbetalt straks?

Brug de følgende 4 tips til at få dit lån udbetalt så hurtigt som muligt.

1. Find den rigtige långiver

For at få dine penge udbetalt straks, skal du finde en långiver, hvor straksudbetaling er en del af deres lånetilbud. Det er ikke muligt hos alle långivere. Hos Cashper skal du ikke indsende nogen dokumenter. Du skal bare logge ind med NemID, og så finder vi selv alle de oplysninger, vi skal bruge. Fordi det er nemt at ansøge, bliver dit lån udbetalt hurtigere. Vi behandler alle dine personlige oplysninger med fortrolighed. Se et overblik over lån der udbetales med det samme.

2. Send din ansøgning indenfor åbningstiden

For at få dit lån med det samme, skal du ansøge indenfor vores åbningstid. Vi har åbent mandag-fredag fra kl. 09:00-17:00. Ansøger du hos andre långivere, gælder det samme muligvis! Hos långivere, der ikke behandler låneansøgninger manuelt, spiller åbningstiden ikke nødvendigvis nogen rolle.

3. Tag lånet online

I banken tager det næsten altid lang tid at blive godkendt, men med et online lån er det hurtigt og nemt. Vi har gjort processen så enkel, at det kun tager et par minutter at ansøge. I banken skal du ofte gennem telefonsamtaler og måske snakke med din bankrådgiver. Det slipper du for, når du tager lånet online. På den måde kan du spare tid, når du ansøger, men også når ansøgningen er godkendt. I banken tager det ofte flere bankdage at få lånet udbetalt.

4. Opfyld långiverens krav

For at få dit lån udbetalt med det samme, skal du selvfølgelig være kvalificeret til at tage lånet. Tjek derfor långiverens krav ordentligt, før du ansøger. På den måde sparer du tid, fordi du kan have alle de nødvendige oplysninger klar, når du udfylder din ansøgning.

Fordele ved strakslån hos Cashper

  • Du kan bruge pengene med det samme
  • Du kan bruge pengene som du vil
  • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet
  • Nem og hurtig ansøgning
  • Vi spørger ikke om, hvad pengene skal bruges til
  • Over 50.000 kunder har allerede brugt Cashper i Europa
  • Vi har erfaring med lån siden 2019

Spørgsmål og svar om straks udbetaling af lån

Hvor hurtig er en straks udbetaling?

Når du er godkendt til lånet, går der højst 1-2 timer, før du har pengene på din konto.

Hvordan kan jeg fremskynde processen?

Vær klar til at underskrive med NemID, så snart du er godkendt. Det tager normalt ikke mere end 10 minutter at blive godkendt, hvis du ansøger indenfor vores åbningstid.

Kan alle få et lån straks?

For at blive taget i betragtning til lånet, skal du opfylde vores krav. Du skal være mindst 18 år gammel, have dansk CPR-nummer og folkeregisteradresse og du må ikke være registreret i RKI. Opfylder du disse krav og har du en positiv kreditvurdering, kan du få dit lån!

Hvilken type lån får jeg?

Hos Cashper er dit strakslån et kviklån, og det mulige lånebeløb er på 2.000-20.000 kr. Løbetiden er normalt 6 måneder.

Lån penge straks hos Cashper.

Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
Tilbage til bloggen