Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 3.000
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Rente 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%
Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
23-10-2019

Hvordan ansøger jeg om et lån hos Cashper?

Hos Cashper er det nemt og sikkert at låne penge, fordi vi også bruger en garant. Hvis du ansøger om et lån hos os, og både du og din garant opfylder lånebetingelserne, har du dine penge inden for en time.
Uopsættelige lån

Ansøgningsprocessen hos os er enkel. Du udfylder et ansøgningsskema online, og dine oplysninger gennemgås af vores valideringsværktøj. Når du er blevet godkendt, inviterer du din kautionist, og så snart kautionisten er godkendt, modtager du pengene på din konto. Vi har få lånekrav, og hvis du opfylder dem, har du muligheden for at låne op til 10.000 kr. i 6 måneder.

Hvis du har spørgsmål angående din specifikke situation, kan du ringe på 78 72 92 57, og en af vores ansatte vil hjælpe dig. Hvis du blot ønsker at finde mere information om os, har vi mange indlæg på siden, som du med fordel kan gennemlæse.

Hvorfor vælge Caspher?

Vi er professionelle og har mange års erfaring med online lån. Siden 1. juli 2020 er vi begyndt at tilbyde lån ved hjælp af en kautionist, så du kan låne endnu mere sikkert. Vi tilbyder klare betingelser uden ubehagelige overraskelser. Vi kautionisterer dig en hurtig responstid og er klar med professionel rådgivning.

Med et lån fra Cashper opretter du en oversigt over din økonomi, og du har mulighed for at spare penge, da du får den samme rente på hele lånet. Desuden sparer du administrationsomkostninger.

Vi kan hjælpe dig med at få ekstra penge på din konto. Dette kan være nødvendigt, hvis du har uforudsete omkostninger, såsom en ødelagt vaskemaskine eller finansiering af et beskadiget køretøj. Uanset hvad du skal bruge pengene til, er vi klar til at hjælpe dig. Det er aldrig rart at mangle penge, og desværre kan banklån ofte være vanskelige og med en lang tidshorisont, hvilket ikke hjælper, hvis du skal bruge pengene her og nu. Så er et cashper-lån med kautionist fra os værd at overveje.

Cashper lån - kundetilfredsstillelse

Vi er det førende selskab indenfor hurtige, personlige kautionist lån. Desuden opererer vi i mange europæiske land og har stor ekspertise inden for området. Vores service er gennemskuelig, og vi lægger vægt på diskretion og pålidelighed. Hos Cashper finder du et kvalificeret personale, som vil hjælpe dig sikkert gennem lånet og besvare dine spørgmål hurtigst muligt, således at din låneanmodning bliver gennemført hurtigt og sikkert.

Cashper lån har fået rigtig gode vurderinger af vores brugere. Desuden er god kvalitet og service i højsædet hos os. Vi ønsker, at du som låntager skal føle dig sikker og godt hjulpet på vej. Hvis du vil, kan du læse mere om vores brugeres vurdering på Trustpilot. På Trustpilot bliver vores Cashper lån beskrevet som "lige til" og vores personale som "hjælpsomme". Det er oplevelser som disse, der har ført til at vi bliver vurderet til 4 stjerner på Trustpilot.

Det er nemt og hurtigt at låne penge hos os. Tøv ikke med at kontakte os på telefon eller mail for at få rådgivning om din konkrete sag. Hvis du ønsker at høre mere, kan du læse videre på vores hjemmeside eller tjekke Trustpilot, for at se hvad tidligere brugere mener om vores service.

Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
Tilbage til bloggen