Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 1.450
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Gebyr 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%
Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
18-07-2019

Kviklån

Der findes i dag mange former for forbrugslån, hvor kviklånet er en af dem. Kviklånet har igennem en lang årrække fået en del kritik. Kritikken bygger bl.a. på at lånet i sig selv ikke er gennemskueligt nok, og at låntageren oftest ender ud med ubehagelige og dyre overraskelser.
Kviklån online hos Cashper

Hos Cashper kan du sikkert og nemt tage et kviklån, og få pengene overført til din valgte bankkonto inden for 60 minutter. Hos os er hele låneprocessen super gennemsigtig, og du kender derfor altid til alt fra lånets løbetid og renten til hvad lånet i sidste ende vil koste dig.

Hvad er et kviklån hos Cashper-lån?

Kviklånet hos os er en nem og hurtig løsning for dig, som står og mangler penge inden for en kort periode. På vores hjemmeside anmoder du om lånet ud fra kriterierne: løbetid og lånebeløb. Alt det med småt har vi fjernet, så vi kræver faktisk ikke mere fra din side af. Da vi har valgt kun at medtage de mest relevante informationer omkring lånet, vil det altid være nemt for dig at gennemskue præcist, hvordan lånet er skruet sammen. Efter du har ansøgt om lånet, går vores team straks igang med at verificere dig som kunde. Inden for 60 minutter vil du få beløbet overført til din valgte bankkonto, og du kan straks begynde at tage lånet i brug.

Hvad er fordelen ved et kviklån hos Cashper?

Udover at vi tilbyder en af markedets mest gennemskuelige kviklån, er den helt store fordel også at du kan få udbetalt p til din bankkonto inden for 60 minutter. Derfor egner lånet sig perfekt til dig, som står og mangler penge hurtigt. Hvis du uheldigivis er blevet arbejdsløs eller har været ledig over en længere periode, kan du stadig tage et lån hos Cashper lån uden problemer. På den måde har du mulighed for at kickstarte din økonomiske situation, og vende tilbage til en nogenlunde normal hverdag igen. Selvom vi er relativ nye på det danske marked, har vi allerede en bred vifte af gode anmeldelser på vores Trustpilot-side: https://www.trustpilot.com/review/cashper.dk . På den måde kan vi vise overfor dig som låntager, at vi en masse udenlandske kunder, der har haft super positive oplevelser med vores service og vores forskellige typer lån.

Cashper-lån - benyttet af allerede over 50.000 kunder i Europa

Det vigtigste for os er vores tilfredse kunder. Alle vores kunder med Cashper lån i Tyskland, Østrig, Frankrig og Spanien er tilfredse med os. Dette fremgår også af vores mange topplaceringer i én af de mest prestigefyldte kundetilfredshedskonkurrencer i Tyskland – den årlige Banking Check Award.

De seneste år har vi ligget i toppen af de bedste udbydere af mindre lån i Tyskland. Vi vandt førstepladsen i 2015, 2016 og 2019. Fra 2015 til 2018 har vi faktisk rangeret højest på deres Long Term Test (den langigtede test)! Alt dette til trods for skærpet konkurrence på det tyske marked.

Kontakt os i dag, hvis du synes om vores lånetilbud, få dit lån godkendt og pengene overført inden for en time.

Ansøg nu
Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
Tilbage til bloggen