Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 3.000
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Rente 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%
Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
18-07-2019

Kviklån

Der findes i dag mange former for forbrugslån, hvor kviklånet er en af dem. Kviklånet har igennem en lang årrække fået en del kritik. Kritikken bygger bl.a. på at lånet i sig selv ikke er gennemskueligt nok, og at låntageren oftest ender ud med ubehagelige og dyre overraskelser.
Kviklån online hos Cashper

Med Cashper kan du sikkert og let optage et hurtigt lån vha en kautionist. Efter godkendelse, overføres pengene til den valgte bankkonto inden for 60 minutter. Hos os er hele låneprocessen super gennemskuelig, og du ved altid være informeret om alt lige fra lånets løbetid og renterne til hvad lånet i sidste ende vil koste dig.

Hvad er et kviklån hos Cashper?

Lån med kautionist hos os er en nem og hurtig løsning for dig, der mangler penge på kort tid. På vores hjemmeside ansøger du om lånet. Da vi kun har valgt at inkludere de mest relevante oplysninger om lånet, er det altid let for dig at se nøjagtigt, hvordan lånet fungerer. Når du har ansøgt om lånet, begynder vores team straks at bekræfte dig som kunde. Inden for 60 minutter kan vi overføre beløbet til din bankkonto, og du kan straks starte med lånet.

Hvad er fordelen ved et kviklån hos Cashper?

Udover at vi tilbyder en af markedets mest gennemskuelige kviklån, er den helt store fordel også, at du kan få udbetalt pengene til din bankkonto inden for 60 minutter. Derfor egner lånet sig perfekt til dig, som står og mangler penge hurtigt. Hvis du uheldigivis er blevet arbejdsløs eller har været ledig over en længere periode, kan du stadig tage et lån hos Cashper uden problemer. På den måde har du mulighed for at kickstarte din økonomiske situation, og vende tilbage til en nogenlunde normal hverdag igen. Selvom vi er relativ nye på det danske marked, har vi allerede en bred vifte af gode anmeldelser på vores Trustpilot-side: https://www.trustpilot.com/review/cashper.dk . På den måde kan vi vise dig, at vi har en masse kunder, der har haft virkelig positive oplevelser med vores service og vores forskellige typer lån.

Cashper - benyttes allerede af over 300.000 kunder i Europa

Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse. Alle vores kunder i Tyskland, Østrig, Frankrig og Spanien er tilfredse med os. Dette fremgår også af vores mange topplaceringer i én af de mest prestigefyldte kundetilfredshedskonkurrencer i Tyskland – den årlige Banking Check Award.

De seneste år har vi ligget i toppen af de bedste udbydere af mindre lån i Tyskland. Vi vandt førstepladsen i 2015, 2016 og 2019. Fra 2015 til 2018 har vi faktisk rangeret højest på deres Long Term Test (den langsigtede test)! Alt dette til trods for skærpet konkurrence på det tyske marked.

Kontakt os i dag, hvis du synes om vores lånetilbud, få dit lån godkendt og pengene overført inden for en time.

Ansøg nu
Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
Tilbage til bloggen