Vælg beløb
Kr.   100
Kr. 3.000
Kr. 20.000
Løbetid
3 måneder
6 måneder
Ydelse
Kr.  
Valgte beløb 100 Rente 0,58
Tilbagebetalingsbeløb
Forfaldsdato 01-01-0000 ÅOP 15%
Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
13-08-2019

Afdragslån - Hvad koster det?

Et afdragslån er behjælpeligt til at få sat struktur på din afbetaling af oprettede lån. Med et afdragslån er du garanteret en klar aftale om, hvad der skal betales tilbage hver måned, og med dette er du i stand til at se præcis, hvornår du vil være gældsfri.
Afdragslån
Dette kan være skræmmende at få sat tal på, men det kan samtidig også være en enorm lettelse. Desuden gør dette overblik, at der ikke er nogle uforudsete overraskelser.

En fordel ved at samle sin gæld et sted er, at du på længere sigt opnår en lavere rente. Det skyldes, at der er en renteafgift ved hvert enkelt sted, du har et lån. Således kan du ved at samle lånet få den samme rente på hele lånet. Et samlet afdragslån kan udover en bedre rente også give dig andre besparelser. Ved at samle gælden, så du kun har en låneudbydere, er der således færre administrationsudgifter, end hvis du har lån spredt ud ved flere forskellige låneudbydere. Det kan derfor være gunstigt at samle lånet.

Lav et budget

Før du ansøger om et afdragslån hos Cashper, bør du lave et budget over dine udgifter og indtægter. Således får du et overblik over, hvor meget du har behov for at låne. Desuden giver det dig også en chance for at se, hvor meget du har i overskud hver måned, og derfor hvor meget du kan afbetale på din gæld.

Tag styringen tilbage over din økonomi

En af fordelene ved at lave et afdragslån er derved, at du får kontrollen tilbage over din økonomi. Det kan være hårdt at erkende, at ens forbrug er for højt, men det er samtidig enormt givende at få overblik over, hvad man har at gøre med, og hvor meget man skylder.

Kundetilfredsstillelse

Cashper opererer i flere europæiske lande og er en af de førende banker, når det gælderakutte krediter. Vi er desuden en af Europas førende online banker med stor succes. Vores ekspertise og professionalitet vil derfor garantere dig en god oplevelse med afdragslånet og hjælpe med at skabe overblik over din situation.

Vores brugeres oplevelse og tilfredshed er altafgørende for os. Det er derfor, at vi lægger vægt på at have en tryg og gennemsigtig service, så du som bruger ved, hvad du kan forvente af et samarbejde med os. Du kan læse mere om vores tidligere brugeres bedømmelse af vores service på Trustpilot.

Hvis du ønsker at vide mere om os, kan du læse mere i vores andre blogindlæg. Har du i stedet konkrete spørgsmål om din situation og overvejer om et afdragsløn kan være noget for dig, kan du skrive til os på mail info@cashper.dk og få rådgivning om hvilken lånetype, der passer din situation bedst. Ellers kan du også ringe til os på telefon (+45) 78 72 92 57.
Synes godt om eller del gerne, og følg os på sociale medier
Tilbage til bloggen